...

Det är nog rekord det här, tre inlägg samma dag. Såg det här bildspelet på Eggas blogg, och jag är fan bara tvungen att posta den här också.

Sunday Bloody Sunday - Saul Williams from Höskuldur Eyjólfsson on Vimeo.

OBSERVERA! Den här videon innehåller väldigt jobbiga bilder. Riktiga avpsrängda lemmar, svältande barn, lemlästade människor, brända, sprängda, ihjälsvultna döda människor, misär, krig, övervåld och diverse jävla skit och förbrytelser som händer i hela världen, varenda jävla dag. Låten, texten och bilderna passar så bra med varandra, och den får dig att tänka på hur jävlig världen faktiskt är, särskilt nu när ett till meningslöst krig rasar, och ingen gör någonting.

Ja, jag är lite bitter, men det är sådana här dagar jag faktiskt undrar hur mycket värre det kan bli? Vad mer kan vi göra mot oss själva som vi inte redan har gjort? Vi är människan, skapelsens krona, guds mästerverk, evolutionens slutstation, eller hur? Eller bara ett dumt jävla monster som aldrig lär sig något och hur "civiliserade" vi än påstår oss vara, så har vi fortfarande inte kommit ur "stam Nr. Ett behöver mer mark, slaktar stam Nr. Två för att ta deras land, kvinnor och mat" stadiet. Det enda som skiljer oss från stenåldern är att stammarna är mycket större, och att spjuten dödar fler människor samtidigt. 

Jag kommer nog inte tycka likadant imorn, men ibland så måst man få skriva av sig.

Och det här med Gaza. Jag fattar inte att folk verkar vara så jävla förvånade. Igen. Eller att alla politiker som fördömer, eller försvarar, men gör inget. Världens Samvete USA, tittar på och håller för öronen. FN är lika tandlöst som vanligt, synd att en så bra idé blivit så värdelös att ingen längre bryr sig. EU, förlamat och piper lite lätt "snälla, kan ni inte sluta va?".
Eller resten av hela jävla mellanöstern, som fördömer Israels handlingar högljutt för sina egna folk, samtidigt som de sjävla begått förbrytelser mot palestinierna.
Hamas är svin, Israels regering är svin, men det som vanligt så är det vanliga folket som dör. Och när detta är slut är det väl dags i Irak, eller kanske nåt afrikanskt land som omväxling, det var ett tag sen nu. Men det kommer aldrig ta slut. Det är så långt bortom det nu.






Kommentarer
Postat av: Sandra

Nej, det kommer aldrig ta slut. Människor kan vara så grymma.

2009-01-16 @ 09:16:16
URL: http://jussi.blogg.se/
Postat av: Minna

Bara för att vara besserwisser. Det är redan problem i Afrika, i Tchad.. Där vet jag att Fn håller på och jag kan itne tro annat än att FN håller till på något vis i Gaza också...

Fast, å andra sidan, de kan kanske inte vara överallt.....

2009-01-18 @ 23:28:12
URL: http://minnaannim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0